Jeg ville ønske vi gjorde som i England..

De er fokus på nærvær og opmærksomhedstræning i institutionerne i England - Børnehaver, skoler, hospitaler og i ministerier - Mindful Nation har de kaldt denne stille og sympatiske revolution. Jeg tror og håber på at det også vil skylle ind over Danmark, for resultaterne er så gode - og indsatsen så respektfuld.

Jeg er uddannet i England til at arbejde med Mindfulness i skoler - Vi skal dog være opmærksomme på at vi ikke kan kopiere direkte. Vi er nødt til at gøre det vores eget, som er i tråd med den måde f.eks. vores skolesystem er indrettet, men vi er nødt til at komme i gang...

Her er en video med kongresmedlem Tim Ryan og hans møde med nogle af de elever, som bruger hans bog "Mindful Nation" i deres undervisning.

http://wkbn.com/2016/09/12/tim-ryan-walks-through-mindfulness-exercises-with-youngstown-students/