Fantastisk formidler

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på et Mindfulness kursus. Solveig er en fantastisk formidler som udviser stort nærvær og engagement. Hun har en ro og varme som gør at man føler sig tryg og godt tilpas. Klar til at lære.
Jeg har specielt fået meget ud af de forskellige meditationsteknikker og er blevet bevist om at være i nuet. Det er til gavn for alle omkring mig.

Jeg kan kun give forløbet min største anbefaling.

- Tine – Mor til to


Jeg blev bevidst om hvad jeg egentlig laver

I S-toget på vej til min første aftale med mindfulness-holdet og Solveig sad jeg uroligt på sædet efter selvfølgeligt at have skyndt mig til toget for at være der til tiden. Jeg lyttede halvt med på de mange andre togpassagerers samtaler, trak vejret øverst i brystkassen og kiggede nok på min mobil 5-10 gange for at tjekke nyheder, mails eller andet. Det var ikke noget jeg egentligt studsede over, for sådan gør jeg nok altid - før jeg sad I toget på vej hjem igen efter et par timers kursus.

For på vej hjem havde jeg en helt anderledes ro i kroppen, sad helt afslappet på sædet, trak vejret dybt, registrerede lydene omkring mig, tog dem ind uden at lade mig forstyrre, og glemte helt at hive mobilen frem. 

Solveig er en fantastisk underviser og formidler. Med sin rolige stemme og utrolige nærvær, formår hun at skabe sproglige billeder, jeg kan forstå og forholde mig til. . I hverdagen skal jeg minde mig selv om at holde fast I de gode vaner jeg har lært, og bruge de små tricks jeg har lært. Tak.

I flere stressede situationer, hører jeg pludseligt Solveigs stemme I mit hoved og trækker automatisk vejret ekstra dybt :-) 

- Nina – Nybagt mor


Tak

Mindfulness med Solveig fik mig endelig til at mærke min vejrtrækning igen. Jeg glæder mig til at bruge mindfulness med mine elever.

Cherifa – Mor til en og folkeskolelærer

Learning by doing

Solveig har et roligt væsen og stemme og en måde at være på og ikke mindst en måde at undervise på, der gjorde en stor forskel for mig. Jeg gik personligt fra stress til trivsel, men det viste mig også HVOR vigtig underviseren er - Jeg gør en forskel for "mine unger" og hvis jeg gør ting anderledes, bliver det også anderledes for dem.

                                 - Charlotte - Mor til to og pædagog

Tankevækkende hvor små justeringer, der skal til for at skabe forandring

Jeg blev mødt af en person der udstrålede varme, tryghed, indlevelse, engagement og ikke mindst en entusiasme der gjorde at jeg blev grebet af alt det vi skulle lære / lave.

Selve undervisningen foregik både siddende, gående, og liggende. Solveig havde fuld opmærksomhed på os, var meget åben overfor spørgsmål, og tanker man kunne have om de øvelser vi lavede.

Jeg selv så frem til hver gang vi skulle mødes, for den indre ro og det nærvær, samt det at leve i nuet var noget jeg virkelig lærte, og noget der gør, at jeg føler, at jeg møder mine omgivelser på en meget mere positiv måde, både privat og når jeg er på arbejde. Det er så lidt der skal til, for at det kan mærkes i børnegruppen.

Jeg er sikker på at det ikke er sidste gang, jeg skal på kursus hos Solveig for at videreudvikle/ forsætte den indre ro og opmærksomhed på mig og min tilstedeværelse med alle sanser åbne, som jeg lærte hos Solveig.

Endnu engang tak for den mulighed og viden.

- Pia – Pædagog og mor til tre


Befriende uhøjtideligt og ukrukket

Det var en befrielse at finde ud af at meditation kan have mange former, at man ikke fejler fordi man ikke kan sidde I lotus.

Jeg kom til stede i nuet og blev opmærksom på mig selv og lod tankerne flyve. Var lige overrasket efter hver session hvor hurtigt tiden var gået – eller hvor lidt jeg netop havde koncentreret mig om tiden. Når jeg selv mediterer og mine tanker vandrer bruger jeg ofte billedet af den lille abe der hopper fra gren til gren. Det hjælper mig.

Jeg bruger stadig mine indtalte meditationer og føler det som en omfavnelse af mig selv. Når jeg trækker vejret ind og bare sidder lidt, så bliver problemerne som regel mindre og min indsigt I forhold til hvad jeg skal gøre bliver større.

Jeg holdt meget af Solveigs små introduktioner til mindfulness og hvad det var vi lavede. Især ramte det mig med at være nysgerrig overfor verden og dét der sker, I stedet for at dømme og vurdere (både mig selv og andre). Det bruger jeg meget med mine udskolings-elever.

Jeg har lært så meget og ved at der er meget mere for mig at lære. 

- Susanne – mor til to og folkeskolelærer